Klein & Wijs Kinderopvang                           info@kleinwijs.com

Dokter Bloemenlaan 9-61                            0031623637139                           

5022 KX Tilburg                                             kvknr. 64657213   

                                                                         LRK nr. 152948132  

                                                                                                                                                                                                                                       © 2019 by klein&wijs

Pedagogisch team

Daria Ghiani
Daria Ghiani

HBO pedagoog en eigenaresse bij kinderdagverblijf Klein & Wijs. Inmiddels ruim acht jaar werkervaring in de kinderopvang, waar ik mijn eigen visie heb ontwikkeld en deze toepas bij Klein & Wijs. 

 

Mijn passie in het werken met kinderen is het zien groeien en het ontwikkelen van de kinderen, wetend dat je daar zelf een bijdrage aan hebt gehad. Vandaar dat mijn passie ook ligt bij de jonge leeftijd, bij deze doelgroep zie je letterlijk vlug een verandering in de ontwikkeling. Hier ligt mijn sterke kant, ik kijk gericht naar kinderen waardoor ik direct een verandering waarneem. Het observeren en vervolgens rapporteren is mijn kracht.  

 

Wiesje Cohen

Mijn naam is Wiesje Cohen. Vanaf maart 2016 maak ik deel uit van de Klein & Wijs familie. Ik ben afgestudeerd aan de HBO opleiding Social Studies. Mijn passie ligt in het zorgen voor en begeleiden van anderen. Mijn interesse om te werken met kinderen is gegroeid tijdens mijn opleiding en mijn baan bij de Raad voor de Kinderbescherming. Het geeft mij voldoening om bij te kunnen dragen aan de toekomst van een kind, omdat het een kwetsbare groep is in de samenleving. Ik wil kinderen graag een plek van vertrouwen en veiligheid bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Coline Bolhuis

Hallo! Ik ben Coline Bolhuis-Walda en vanaf augustus 2019 werkzaam bij Klein & Wijs. Ik ben getrouwd en trotse moeder van mijn 11 maanden oude dochtertje. Ik ben afgestudeerd aan de
opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik heb op verschillende werkplekken mogen werken, van kinderopvang tot gehandicaptenzorg. Mijn passie ligt bij het werken met jonge kinderen. Ik geniet ervan om samen met de kinderen de wereld te ontdekken. Ik vind het belangrijk dat zij zich op hun eigen tempo en manier kunnen ontwikkelen, want ieder kind is uniek.

Steffie van der Schoof

Mijn naam is Steffie van der Schoof en ik werk sinds november 2016 met veel plezier bij Klein&Wijs.
Ik heb een PABO-diploma maar ben overgestapt naar de kinderopvang omdat mijn affiniteit echt bij het jonge kind ligt. Ik vind het fijn om te zorgen en geniet van elke lach, elke knuffel en elke conversatie van en met de kinderen.
Naast het zorgen voor een leuke en fijne dag vind ik het belangrijk om de kinderen (spelenderwijs) te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Lisa Rutten

Hallo! Mijn naam is Lisa Rutten en ik ben 25 jaar. Sinds april 2018 ben ik met veel plezier bij Klein & Wijs gestart. Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de HBO opleiding Social Studies. Tijdens mijn opleiding kwam ik erachter dat mijn passie echt ligt in het werken met jonge kinderen. Wat ik zo leuk vind aan het werken met jonge kinderen is het zien van de ontwikkeling die kinderen al in een korte tijd meemaken. Dat ik hieraan een bijdrage kan leveren vind ik heel mooi. Ook het zien van de eigen identiteit die kinderen ontwikkelen is iets waar ik van kan genieten. 

Shantal Otten

Mijn naam is Shantal Otten en onlangs ben ik afgestudeerd als HBO-pedagoog. Vanaf oktober 2017 ben ik werkzaam bij Klein & Wijs.

De verschillende en uiteenlopende stages binnen mijn opleiding hebben geleid tot het vinden van mijn passie in het werken met jonge kinderen. Ik geniet van de kleine stappen die het kind maakt in zijn ontwikkeling en ik vind het leuk om hier actief aan bij te kunnen dragen.  Door naar het unieke kind te kijken en door spelenderwijs in te spelen op de interesses en behoeften van de kinderen, maakt het voor hen leuk om nieuwe dingen te leren. Ook samen spelen, ontdekken en creatief bezig geeft mij veel plezier!

Pleun Schepens

Mijn naam is Pleun Schepens, 18 jaar. Ik ben afgestudeerd aan een mbo opleiding als gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 en onderwijsassistent. Tijdens deze opleiding en menige stage’s ben ik erachter gekomen dat mijn passie ligt bij het jonge kind. Ik ga nu met heel veel plezier starten bij Klein & Wijs als invalkracht. Naast deze geweldige baan start ik met de hbo studie toegepaste psychologie. Ik ben geïnteresseerd in het gedrag van kinderen en hun ontwikkeling. Tijdens mijn tijd bij Klein & Wijs hoop ik een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen en een veilige maar zeker ook gezellige sfeer te kunnen bieden waar de kinderen zich kunnen ontplooien.

Ankie de Wijs

Mijn naam is Ankie de Wijs en ik ben 26 jaar. In 2016 afgestudeerd aan Avans Hogeschool als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Ik werk nu al geruime tijd met plezier in de gehandicaptenzorg op een jongerengroep maar heb ervoor gekozen mijn hart te volgen, wat ligt bij het jonge kind. Het bijdragen aan de ontwikkeling die zij doormaken, plus het zorgen vind ik super! 

Vacatures

Klein & Wijs werkt enkel met pedagogisch medewerkers die passie, affiniteit en enthousiasme hebben in het werken met het jonge kind. Uiteraard dienen zij in het bezit te zijn van een erkend en relevant diploma. 

 

Klein & Wijs werkt met medewerkers die zich met hart en ziel inzetten voor de veiligheid en ontwikkeling van uw kind. Medewerkers die aanvoelen wanneer uw baby zich onzeker voelt en bij wie ieder kind zich als vanzelf op zijn gemak voelt. Die ook op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op pedagogisch gebied en altijd bereid zijn hun kennis met u te delen en te luisteren naar uw vragen en wensen. Medewerkers die kiekeboe kunnen spelen maar ook weten hoe je een dreumes helpt zijn identiteit te ontwikkelen.

 

Kortom: Klein & Wijs werkt alleen met medewerkers die zowel een ‘lieve leidster’ zijn als een professional in de kinderopvang. 

Pedagogisch medewerkster kinderopvang 

Klein & Wijs is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerkster die affiniteit heeft met kinderen van 0 tot 4 jaar. Ben jij enthousiast, vriendelijk, sociaal, creatief en op zoek naar een baan in de kinderopvang? Stuur vandaag nog je CV en motivatie naar ons op! 

Klein & Wijs zoekt een gediplomeerde pedagogisch medewerkster met passie voor het werken met jonge kinderen. We verwachten een sensitieve en responsieve houding jegens de kinderen en een proactieve en flexibele werkhouding. 

Klein & Wijs is kleinschalig waardoor we over een klein en hecht team beschikken. We werken nauw samen waarbij kwaliteit in een hoog vaandel staat. Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Stuur een mailtje met je CV en motivatie naar info@kleinwijs.com tav Daria Ghiani.