top of page

Pedagogisch team

Daria Ghiani
Daria Ghiani

HBO pedagoog en eigenaresse van kinderdagverblijf Klein & Wijs. Inmiddels ruim vijftien jaar werkervaring in de kinderopvang, waar ik in 2016 kinderdagverblijf Klein & Wijs heb opgestart.

 

Mijn passie in het werken met kinderen is het zien groeien en het ontwikkelen van de kinderen, wetend dat je daar zelf een bijdrage aan hebt gehad. Vandaar dat mijn passie ook ligt bij de jonge leeftijd, bij deze doelgroep zie je letterlijk vlug een verandering in de ontwikkeling. Hier ligt mijn sterke kant, ik kijk gericht naar kinderen waardoor ik direct een verandering waarneem. Het observeren en vervolgens rapporteren is mijn kracht. 

 

Daria.jpg
IMG-7784 (1).jpg
Kim Megens

Hallo, ik ben Kim Megens en sinds maart 2023 werkzaam bij Klein & Wijs als leidinggevende. De afgelopen jaren heb ik gewerkt als locatiemanager in de kinderopvang bij een grote organisatie, maar juist de kleinschaligheid en kwaliteit van Klein & Wijs sluiten goed aan bij mijn manier van werken.

Ik ben graag nauw betrokken bij het team en de kinderen, en probeer met mijn enthousiasme en kennis over de kinderopvang het beste uit iedereen naar boven te halen.  

  

Steffie van der Schoof

Mijn naam is Steffie van der Schoof en ik werk sinds 2016 met veel plezier op de babygroep bij Klein&Wijs.
Ik heb een PABO-diploma maar ben al snel van het onderwijs naar de kinderopvang overgestapt omdat mijn affiniteit echt bij het jonge kind ligt. Ik vind het fijn om te zorgen en geniet van elke lach, elke knuffel en elke conversatie van en met de kinderen.
Naast het zorgen voor een leuke en fijne dag, vind ik het ook belangrijk om de kinderen (spelenderwijs) te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Steffie.jpg
IMG_5057 (1).jpg
Lisa Rutten

Hoi! Mijn naam is Lisa Rutten en ik ben sinds april 2018 werkzaam bij Klein & Wijs. Ik ben afgestudeerd aan de HBO opleiding Social Studies, maar ik kwam er al snel achter dat mijn passie ligt in het werken met jonge kinderen. De eigen identiteit en persoonlijkheid die kinderen op zo'n jonge leeftijd al ontwikkelen vind ik het mooist om te zien.. Het begeleiden van kinderen in deze belangrijke eerste levensjaren en hen stimuleren in hun ontwikkeling, vind ik erg leuk en bijzonder om te doen.  Ik vind het fijn om een veilige, gezellige plek te kunnen creëren voor kinderen, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. De leuke, grappige gesprekjes, de oneindige knuffels en de open en vrije blik van kinderen maken dat ik een onwijs leuke baan heb! 

Nicole van der Aa

Hoi! Mijn naam is Nicole van der Aa en vanaf mei 2020 ben ik werkzaam bij Klein & Wijs. In 2013 heb ik mijn hbo-opleiding pedagogiek afgerond. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang en als gezinsbegeleider spel thuis. Nadat ik een poos wat anders heb gedaan is het voor mij weer tijd terug te keren naar mijn pedagogische basis. Mijn hart ligt namelijk nog steeds bij het werken met kinderen. 

 

Mijn visie is dat ieder kind uniek is en daardoor verschillende talenten kan ontwikkelen. Ik vind het leuk om aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind en een ruimte te creëren waarin iedereen kan leren. Een van mijn krachten is het bedenken van creatieve activiteiten. 

IMG-7807 (1).jpg
IMG-7516 (1).jpg
Laura Oosterbroek

Mijn naam is Laura Oosterbroek en werk sinds maart 2020 bij Klein & Wijs. Ik ben moeder van een zoon (2016) en dochtertje (2022) en woon samen met mijn partner in Dongen. Sinds 2012 ben ik werkzaam geweest op verschillende kinderdagverblijven in Tilburg e.o. Hierdoor veel ervaringen op mogen doen. Naast het zorgen voor een fijne dag, vind ik het belangrijk de kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling en help graag bij het opbouwen van het zelfvertrouwen. “help mij, zodat ik het zelf kan” is dan ook een uitgangspunt waar ik graag mee werk.

Kyra Schoutens

Hoi, ik ben kyra en ik ben 29 jaar. Ik kom uit Tilburg. Ik ben al een paar jaar werkzaam in de kinderopvang en mag mezelf ook een trotse moeder noemen van mijn 2,5 jaar oude zoontje Jace.

In mijn vrije tijd houd ik mezelf  bezig met lekker eten en gezellige spelletjes avonden met mijn vrienden. Ook kun je me vaak tegenkomen bij de bioscoop dit is namelijk het favoriete uitje van mij en mijn man.

Vanaf februari 2024 zal ik het Klein & Wijs team versterken!

FB_IMG_1611741588402_edited.jpg
IMG-7501.jpg
Vera van Asseldonk

Hi! Mijn naam is Vera van Asseldonk en vanaf mei 2020 werk ik bij Klein & Wijs. Na mijn HBO studie Pedagogiek wist ik dat ik het liefst in de kinderopvang ging werken vanwege het directe contact met deze jonge doelgroep. Van nature neem ik een rustige en observerende houding aan waardoor ik makkelijker bij de interesses en de leefwereld van het individuele kind aansluit en ik geniet ervan om de ontwikkeling van een kind op een creatieve en fijne manier te stimuleren en mee te maken.

Kim Kelderman

Hoi! Ik ben Kim Kelderman. Ik woon al mijn hele leven in Tilburg. In augustus 2020 heb ik de HBO opleiding Pedagogiek met veel plezier afgerond. Van jongs af aan vond ik het al leuk om met de ontwikkeling van kinderen bezig te zijn. Ieder kind is uniek. Ik denk graag in mogelijkheden en heb oog voor ieders kwaliteiten. Graag luister ik aandachtig naar het kind zodat het kind zich gehoord voelt. Mijn affiniteit ligt bij het jonge kind. Onderdeel zijn van het opgroeien van een kind vind ik super. 

Vanaf april 2021 ben ik binnen Klein & Wijs werkzaam op de peutergroep en dreumesgroep.

IMG_0585_edited.jpg
IMG-7416.jpg
Nicole Verhoef - de Jong

Hi, Ik ben Nicole Verhoef – de Jong en werk sinds Januari 2022 bij Klein & Wijs. Ik woon samen met mijn partner, zoon en dochtertje in Goirle. Ik heb in 2012 mijn Verzorgende IG diploma behaald aan het ROC. Ik heb toen 5 jaar in de revalidatiezorg gewerkt. Ik wilde graag meer rust en regelmaat en heb toen de overstap naar de kinderopvang gemaakt. Dit was voor mij de beste keuze. Inmiddels werk ik 4 jaar in de kinderopvang.
Mijn interesse ligt bij de jongere kinderen, ik observeer ze vanuit de zijlijn en vind het mooi om te zien hoe ze zich ontwikkelen en vul graag aan waar ik kan helpen.

Chantal van den Hout

Hoi! Mijn naam is Chantal van den Hout en ik ben 23 jaar oud. Ik ben bij Klein & Wijs begonnen als stagiaire en in juli 2021 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Sindsdien werk ik bij Klein & Wijs op de peuter- en dreumesgroep. Al van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wil werken. Van de puurheid en eerlijkheid van kinderen word ik gelukkig. Ook vind ik het een eer om een deel uit te mogen maken van de opvoeding en ontwikkeling van het kind. Ik ben van mening dat een goede werksfeer onderling veel impact heeft op het welzijn en de ontwikkeling van het kind. Mede daarom heb ik ook voor Klein & Wijs gekozen.

IMG-7755.jpg
IMG_5046.jpg
Mascha Konings

Mijn naam is Mascha Konings en sinds 1 november 2023 mag ik het team van Klein & Wijs versterken. Ik heb hier enorm veel zin in en kijk er erg naar uit alle kindjes te gaan ontmoeten. Naast zelf moeder te zijn van 2 dochters van 12 en 14 jaar ben ik in het bezit van het diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. 

Ik vind het erg belangrijk dat ik de kindjes goed kan begeleiden en stimuleren bij alle mooie ontwikkelingen die ze in deze leeftijd doormaken.

De kleinschaligheid van Klein & Wijs spreekt me daardoor enorm aan, want ieder kind verdient de aandacht en liefde die het nodig heeft.

Vacatures

Klein & Wijs werkt enkel met pedagogisch medewerkers die passie, affiniteit en enthousiasme hebben in het werken met het jonge kind. Uiteraard dienen zij in het bezit te zijn van een erkend en relevant diploma. 

 

Klein & Wijs werkt met medewerkers die zich met hart en ziel inzetten voor de veiligheid en ontwikkeling van uw kind. Medewerkers die aanvoelen wanneer uw baby zich onzeker voelt en bij wie ieder kind zich als vanzelf op zijn gemak voelt. Die ook op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op pedagogisch gebied en altijd bereid zijn hun kennis met u te delen en te luisteren naar uw vragen en wensen. Medewerkers die kiekeboe kunnen spelen maar ook weten hoe je een dreumes helpt zijn identiteit te ontwikkelen.

 

Kortom: Klein & Wijs werkt alleen met medewerkers die zowel een ‘lieve leidster’ zijn als een professional in de kinderopvang. 

Klein & Wijs is een kleinschalig, professioneel en informeel kinderdagverblijf in Tilburg met drie horizontale groepen waar kwaliteit in alle aspecten en gezelligheid voorop staan. Wij zijn een klein en hecht team en onze locatie bevindt zich in woonlandschap de Leyhoeve. Doordat wij met kleine groepen werken kunnen wij de rust en de aandacht bieden die zowel voor het kind, als voor de ouder, als voor jezelf erg prettig is. Wij hechten veel belang aan sfeer en dat ademt Klein & Wijs uit door de lichte en sfeervolle inrichting als wel door de wijze waarop we met elkaar omgaan.

 

Bij Klein & Wijs is een vacature ontstaan voor de functie van

                                     

Pedagogisch medewerker

Klein & Wijs is op zoek naar een enthousiaste pedagogische medewerker die passie heeft om te werken met jonge kinderen, vooral met de dreumesen in de leeftijd van 1,5 tot 2,8 jaar. Ben jij iemand die zich met hart en ziel inzet voor de veiligheid en de ontwikkeling van het kind en voel jij aan wanneer een kind zich onzeker voelt en bij wie ieder kind zich als vanzelf op zijn gemak voelt? Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op pedagogisch gebied en ben je in staat echt te luisteren naar de vragen en de wensen van de ouders? Vind je het leuk om kiekeboe te kunnen spelen maar ook te weten hoe je een dreumes helpt zijn identiteit te ontwikkelen? Dan willen wij je graag ontmoeten!

Wie zijn wij?

Klein & Wijs is een kleinschalig professioneel en informeel kinderdagverblijf in Tilburg met drie groepen waar kwaliteit in alle aspecten en gezelligheid voorop staan. Wij zijn een klein en hecht team en onze locatie bevindt zich in woonlandschap de Leyhoeve. Doordat wij met kleine groepen werken kunnen wij de rust en de aandacht bieden die zowel voor het kind als voor de ouder als voor jezelf erg prettig is. Wij hechten veel belang aan sfeer en dat ademt Klein & Wijs uit door de lichte en sfeervolle inrichting als wel door de wijze waarop we met elkaar omgaan.

Wie wij zoeken

· Je hebt een relevante opleiding om werkzaam te zijn in de kinderopvang

· Je hebt een sensitieve en responsieve houding naar de kinderen toe

· Als collega beschik je over een pro-actieve en flexibele werkhouding

· Je bent in staat om de ontwikkeling van het kind te stimuleren

· Je hebt affiniteit met de dreumesleeftijd 

· Je bent in staat zelfstandig te werken op een groep

Wat we bieden

· Een informele en gezellige werksfeer

· Salaris conform cao Kinderopvang schaal 6, trede gebaseerd op relevante ervaringsjaren

· Pensioenopbouw conform cao Kinderopvang

· Vakantiegeld 8%

· Reiskostenvergoeding

Zie jij je zelf als die enthousiaste, vriendelijke, sociale en creatieve collega en lijkt het je leuk om ons team te versterken? Aarzel dan geen moment en solliciteer vandaag nog bij ons middels je CV en een korte motivatie naar info@kleinwijs.com t.n.v. Daria Ghiani. Wie weet tot ziens!

Soort dienstverband: Tijdelijk
Contractduur 12 maanden

Uren in overleg. 

Opleiding:

· minimaal MBO3

Licentie/certificaat:

· VOG

· EHBO diploma (Gewenst)

bottom of page