Pedagogisch team

Daria Ghiani
Daria Ghiani

HBO pedagoog en eigenaresse bij kinderdagverblijf Klein & Wijs. Inmiddels ruim tien jaar werkervaring in de kinderopvang, waar ik mijn eigen visie heb ontwikkeld en deze toepas bij Klein & Wijs. 

 

Mijn passie in het werken met kinderen is het zien groeien en het ontwikkelen van de kinderen, wetend dat je daar zelf een bijdrage aan hebt gehad. Vandaar dat mijn passie ook ligt bij de jonge leeftijd, bij deze doelgroep zie je letterlijk vlug een verandering in de ontwikkeling. Hier ligt mijn sterke kant, ik kijk gericht naar kinderen waardoor ik direct een verandering waarneem. Het observeren en vervolgens rapporteren is mijn kracht.  

 

Wiesje Cohen

Hoi! Mijn naam is Wiesje Cohen. Vanaf het prille begin (2016) maak ik deel uit van het Klein & Wijs team. Ik ben afgestudeerd aan de HBO opleiding Social Studies. Mijn hart ligt bij het werken met jonge kinderen. Ik vind het belangrijk om kinderen een plek te bieden waar ze zichzelf kunnen zijn, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik werk voornamelijk op de peutergroep, waar ik kinderen spelenderwijs voorbereid op het basisonderwijs. Daarnaast vervul ik de rol van assistent leidinggevende en pedagogisch coach. Naast mijn werkzaamheden bij Klein & Wijs ben ik ondertussen ook zelf mama van een prachtige dochter.

Steffie van der Schoof

Mijn naam is Steffie van der Schoof en ik werk sinds 2016 met veel plezier fulltime op de babygroep bij Klein&Wijs.
Ik heb een PABO-diploma maar ben al snel van het onderwijs naar de kinderopvang overgestapt omdat mijn affiniteit echt bij het jonge kind ligt. Ik vind het fijn om te zorgen en geniet van elke lach, elke knuffel en elke conversatie van en met de kinderen.
Naast het zorgen voor een leuke en fijne dag, vind ik het ook belangrijk om de kinderen (spelenderwijs) te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Lisa Rutten

Hoi! Mijn naam is Lisa Rutten en ik ben sinds april 2018 werkzaam bij Klein & Wijs. Ik ben afgestudeerd aan de HBO opleiding Social Studies, maar ik kwam er al snel achter dat mijn passie ligt in het werken met jonge kinderen. De eigen identiteit en persoonlijkheid die kinderen op zo'n jonge leeftijd al ontwikkelen vind ik het mooist om te zien.. Het begeleiden van kinderen in deze belangrijke eerste levensjaren en hen stimuleren in hun ontwikkeling, vind ik erg leuk en bijzonder om te doen.  Ik vind het fijn om een veilige, gezellige plek te kunnen creëren voor kinderen, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. De leuke, grappige gesprekjes, de oneindige knuffels en de open en vrije blik van kinderen maken dat ik een onwijs leuke baan heb! 

Pleun Schepens

Mijn naam is Pleun Schepens, 18 jaar. Ik ben afgestudeerd aan een mbo opleiding als gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 en onderwijsassistent. Tijdens deze opleiding en menige stage’s ben ik erachter gekomen dat mijn passie ligt bij het jonge kind. Ik ga nu met heel veel plezier starten bij Klein & Wijs als invalkracht. Naast deze geweldige baan start ik met de hbo studie toegepaste psychologie. Ik ben geïnteresseerd in het gedrag van kinderen en hun ontwikkeling. Tijdens mijn tijd bij Klein & Wijs hoop ik een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen en een veilige maar zeker ook gezellige sfeer te kunnen bieden waar de kinderen zich kunnen ontplooien.

Laura Oosterbroek

Mijn naam is Laura Oosterbroek en werk sinds maart 2020 bij Klein & Wijs. Ik ben sinds januari 2016 moeder van een zoon en woon samen met mijn partner in Dongen. Sinds 2012 ben ik werkzaam geweest op verschillende kinderdagverblijven in Tilburg e.o. Hierdoor veel ervaringen op mogen doen. Naast het zorgen voor een fijne dag, vind ik het belangrijk de kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling en help graag bij het opbouwen van het zelfvertrouwen. “help mij, zodat ik het zelf kan” is dan ook een uitgangspunt waar ik graag mee werk.

Nicole van der Aa

Hoi! Mijn naam is Nicole van der Aa en vanaf mei 2020 ben ik werkzaam bij Klein & Wijs. In 2013 heb ik mijn hbo-opleiding pedagogiek afgerond. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang en als gezinsbegeleider spel thuis. Nadat ik een poos wat anders heb gedaan is het voor mij weer tijd terug te keren naar mijn pedagogische basis. Mijn hart ligt namelijk nog steeds bij het werken met kinderen. 

 

Mijn visie is dat ieder kind uniek is en daardoor verschillende talenten kan ontwikkelen. Ik vind het leuk om aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind en een ruimte te creëren waarin iedereen kan leren. Een van mijn krachten is het bedenken van creatieve activiteiten. 

Vera van Asseldonk

Hi! Mijn naam is Vera van Asseldonk, 23 jaar en vanaf mei 2020 werk ik bij Klein & Wijs. Na mijn HBO studie Pedagogiek wist ik dat ik het liefst in de kinderopvang ging werken vanwege het directe contact met deze jonge doelgroep. Van nature neem ik een rustige en observerende houding aan waardoor ik makkelijker bij de interesses en de leefwereld van het individuele kind aansluit en ik geniet ervan om de ontwikkeling van een kind op een creatieve en fijne manier te stimuleren en mee te maken.

Savannah van Stiphout

Mijn naam is Savannah van Stiphout. In het schooljaar 2019-2020 heb ik stage mogen lopen bij Klein & Wijs op de peutergroep. Toen ik dat jaar mijn diploma haalde als gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 kreeg ik de kans om als invalkracht te komen werken op deze mooie locatie. Als invalkracht zul je mij dus op verschillende groepen zien. Daarnaast ben ik ook nog werkzaam als caissière bij de Plus. Sinds kort woon ik samen met mijn partner in de Reeshof. 

 

Mijn doel is om bij elk kind dagelijks een lach tevoorschijn te toveren. Ook vind ik het erg interessant om me te verdiepen in de ontwikkeling van het kind, en op de behoeftes van het kind in te spelen. Als zij het tevreden zijn en het gezellig hebben, ben ik dat ook! Mijn passie voor het werken met jonge kinderen blijft elke dag meer en meer groeien.

Vacatures

Klein & Wijs werkt enkel met pedagogisch medewerkers die passie, affiniteit en enthousiasme hebben in het werken met het jonge kind. Uiteraard dienen zij in het bezit te zijn van een erkend en relevant diploma. 

 

Klein & Wijs werkt met medewerkers die zich met hart en ziel inzetten voor de veiligheid en ontwikkeling van uw kind. Medewerkers die aanvoelen wanneer uw baby zich onzeker voelt en bij wie ieder kind zich als vanzelf op zijn gemak voelt. Die ook op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op pedagogisch gebied en altijd bereid zijn hun kennis met u te delen en te luisteren naar uw vragen en wensen. Medewerkers die kiekeboe kunnen spelen maar ook weten hoe je een dreumes helpt zijn identiteit te ontwikkelen.

 

Kortom: Klein & Wijs werkt alleen met medewerkers die zowel een ‘lieve leidster’ zijn als een professional in de kinderopvang. 

Pedagogisch medewerkster kinderopvang 

Klein & Wijs is op zoek naar een enthousiaste pedagogische medewerker die passie heeft om te werken met jonge kinderen van 0 tot 4 jaar. Ben jij iemand die zich met hart en ziel inzet voor de veiligheid en de ontwikkeling van het kind en voel jij aan wanneer een kind zich onzeker voelt en bij wie ieder kind zich als vanzelf op zijn gemak voelt? Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op pedagogisch gebied en ben je in staat echt te luisteren naar de vragen en de wensen van de ouders? Vind je het leuk om kiekeboe te kunnen spelen maar ook te weten hoe je een dreumes helpt zijn identiteit te ontwikkelen? Dan willen wij je graag ontmoeten!

Wie zijn wij?

Klein & Wijs is een kleinschalig professioneel en informeel kinderdagverblijf in Tilburg met drie groepen waar kwaliteit in alle aspecten en gezelligheid voorop staan. Wij zijn een klein en hecht team en onze locatie bevindt zich in woonlandschap de Leyhoeve. Doordat wij met kleine groepen werken kunnen wij de rust en de aandacht bieden die zowel voor het kind als voor de ouder als voor jezelf erg prettig is. Wij hechten veel belang aan sfeer en dat ademt Klein & Wijs uit door de lichte en sfeervolle inrichting als wel door de wijze waarop we met elkaar omgaan.

Wie wij zoeken

 • Je hebt een relevante opleiding

 • Je bent zo snel mogelijk beschikbaar

 • Je hebt een sensitieve en responsieve houding naar de kinderen toe

 • Als collega beschik je over een pro-actieve en flexibele werkhouding

 • Je bent in staat om de ontwikkeling van het kind te stimuleren

 • Salaris: conform cao Kinderopvang.

 

Wat we bieden

 • Een informele en gezellige werksfeer

 • Salaris conform cao Kinderopvang, gebaseerd op relevante ervaring

 • Invalcontract

 • Pensioenopbouw conform cao Kinderopvang

 • Vakantiegeld 8%

 • Reiskostenvergoeding

 

Zie jij je zelf als die enthousiaste, vriendelijke, sociale en creatieve collega en lijkt het je leuk om ons team te versterken? Aarzel dan geen moment en solliciteer vandaag nog bij ons door je CV en een korte motivatie te mailen naar: info@kleinwijs.com tav Daria Ghiani.

Klein & Wijs Kinderopvang                           info@kleinwijs.com

Dokter Bloemenlaan 9-61                            +31623637139                           

5022 KX Tilburg                                             kvknr. 64657213   

                                                                         LRK nr. 152948132  

                                                                                                                                                                                                                                       © 2020 by klein&wijs