Pedagogisch team

Daria Ghiani
Daria Ghiani

HBO pedagoog en eigenaresse bij kinderdagverblijf Klein & Wijs. Inmiddels ruim tien jaar werkervaring in de kinderopvang, waar ik mijn eigen visie heb ontwikkeld en deze toepas bij Klein & Wijs. 

 

Mijn passie in het werken met kinderen is het zien groeien en het ontwikkelen van de kinderen, wetend dat je daar zelf een bijdrage aan hebt gehad. Vandaar dat mijn passie ook ligt bij de jonge leeftijd, bij deze doelgroep zie je letterlijk vlug een verandering in de ontwikkeling. Hier ligt mijn sterke kant, ik kijk gericht naar kinderen waardoor ik direct een verandering waarneem. Het observeren en vervolgens rapporteren is mijn kracht.  

 

IMG_1494.jpg
IMG_1856.jpg
Wiesje Cohen

Hoi! Mijn naam is Wiesje Cohen. Vanaf het prille begin (2016) maak ik deel uit van het Klein & Wijs team. Ik ben afgestudeerd aan de HBO opleiding Social Studies. Mijn hart ligt bij het werken met jonge kinderen. Ik vind het belangrijk om kinderen een plek te bieden waar ze zichzelf kunnen zijn, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik werk voornamelijk op de peutergroep, waar ik kinderen spelenderwijs voorbereid op het basisonderwijs. Daarnaast vervul ik de rol van assistent leidinggevende en pedagogisch coach. Naast mijn werkzaamheden bij Klein & Wijs ben ik ondertussen ook zelf mama van een prachtige dochter.

Steffie van der Schoof

Mijn naam is Steffie van der Schoof en ik werk sinds 2016 met veel plezier fulltime op de babygroep bij Klein&Wijs.
Ik heb een PABO-diploma maar ben al snel van het onderwijs naar de kinderopvang overgestapt omdat mijn affiniteit echt bij het jonge kind ligt. Ik vind het fijn om te zorgen en geniet van elke lach, elke knuffel en elke conversatie van en met de kinderen.
Naast het zorgen voor een leuke en fijne dag, vind ik het ook belangrijk om de kinderen (spelenderwijs) te ondersteunen in hun ontwikkeling.

image1 (1).jpeg
IMG_4248.jpg
Lisa Rutten

Hoi! Mijn naam is Lisa Rutten en ik ben sinds april 2018 werkzaam bij Klein & Wijs. Ik ben afgestudeerd aan de HBO opleiding Social Studies, maar ik kwam er al snel achter dat mijn passie ligt in het werken met jonge kinderen. De eigen identiteit en persoonlijkheid die kinderen op zo'n jonge leeftijd al ontwikkelen vind ik het mooist om te zien.. Het begeleiden van kinderen in deze belangrijke eerste levensjaren en hen stimuleren in hun ontwikkeling, vind ik erg leuk en bijzonder om te doen.  Ik vind het fijn om een veilige, gezellige plek te kunnen creëren voor kinderen, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. De leuke, grappige gesprekjes, de oneindige knuffels en de open en vrije blik van kinderen maken dat ik een onwijs leuke baan heb! 

Pleun Schepens

Hallo! Mijn naam is Pleun Schepens en ik werk sinds juli 2019 bij Klein & Wijs. Ik ben afgestudeerd aan een mbo-opleiding als gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 en onderwijsassistent. Mijn passie ligt bij het jonge kind. Ik werk met heel veel plezier bij Klein & Wijs. Naast deze baan volg ik een opleiding tot toegepast psycholoog. Ik ben
geïnteresseerd in het gedrag van kinderen en hun ontwikkeling. Tijdens mijn tijd bij Klein & Wijs probeer ik een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen en een veilige maar zeker ook gezellige sfeer te kunnen bieden waar de kinderen zich kunnen ontplooien. De voldoening die je krijgt van de kinderen in de vorm van knuffels, lachjes en leuke gesprekken maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.

IMG_1861.jpg
IMG_7078.jpg
Laura Oosterbroek

Mijn naam is Laura Oosterbroek en werk sinds maart 2020 bij Klein & Wijs. Ik ben sinds januari 2016 moeder van een zoon en woon samen met mijn partner in Dongen. Sinds 2012 ben ik werkzaam geweest op verschillende kinderdagverblijven in Tilburg e.o. Hierdoor veel ervaringen op mogen doen. Naast het zorgen voor een fijne dag, vind ik het belangrijk de kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling en help graag bij het opbouwen van het zelfvertrouwen. “help mij, zodat ik het zelf kan” is dan ook een uitgangspunt waar ik graag mee werk.

Nicole van der Aa

Hoi! Mijn naam is Nicole van der Aa en vanaf mei 2020 ben ik werkzaam bij Klein & Wijs. In 2013 heb ik mijn hbo-opleiding pedagogiek afgerond. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang en als gezinsbegeleider spel thuis. Nadat ik een poos wat anders heb gedaan is het voor mij weer tijd terug te keren naar mijn pedagogische basis. Mijn hart ligt namelijk nog steeds bij het werken met kinderen. 

 

Mijn visie is dat ieder kind uniek is en daardoor verschillende talenten kan ontwikkelen. Ik vind het leuk om aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind en een ruimte te creëren waarin iedereen kan leren. Een van mijn krachten is het bedenken van creatieve activiteiten. 

_edited.jpg
IMG_8469.jpg
Vera van Asseldonk

Hi! Mijn naam is Vera van Asseldonk, 25 jaar en vanaf mei 2020 werk ik bij Klein & Wijs. Na mijn HBO studie Pedagogiek wist ik dat ik het liefst in de kinderopvang ging werken vanwege het directe contact met deze jonge doelgroep. Van nature neem ik een rustige en observerende houding aan waardoor ik makkelijker bij de interesses en de leefwereld van het individuele kind aansluit en ik geniet ervan om de ontwikkeling van een kind op een creatieve en fijne manier te stimuleren en mee te maken.

Kim Kelderman

Hoi! Ik ben Kim Kelderman, 22 jaar oud. Ik woon al mijn hele leven in Tilburg. In augustus 2020 heb ik de HBO opleiding Pedagogiek met veel plezier afgerond. Van jongs af aan vond ik het al leuk om met de ontwikkeling van kinderen bezig te zijn. Ieder kind is uniek. Ik denk graag in mogelijkheden en heb oog voor ieders kwaliteiten. Graag luister ik aandachtig naar het kind zodat het kind zich gehoord voelt. Mijn affiniteit ligt bij het jonge kind. Onderdeel zijn van het opgroeien van een kind vind ik super. 

Vanaf april 2021 ben ik binnen Klein & Wijs werkzaam als oproepkracht.

IMG_2139_edited.jpg
IMG_6611_edited.jpg
Nicole Verhoef - de Jong

Hi, Ik ben Nicole Verhoef – de Jong en werk sinds Januari 2022 bij Klein & Wijs. Ik woon samen met mijn partner en zoon in Goirle. Ik heb in 2012 mijn Verzorgende IG diploma behaald aan het ROC. Ik heb toen 5 jaar in de revalidatiezorg gewerkt. Ik wilde graag meer rust en regelmaat en heb toen de overstap naar de kinderopvang gemaakt. Dit was voor mij de beste keuze. Inmiddels werk ik 4 jaar in de kinderopvang.
Mijn interesse ligt bij de jongeren kinderen, ik observeer ze vanuit de zijlijn en vind het mooi om te zien hoe ze zich ontwikkelen en vul graag aan waar ik kan helpen.

Chantal van den Hout

Hoi! Mijn naam is Chantal van den Hout en ik ben 21 jaar oud. Ik ben bij Klein & Wijs begonnen als stagiaire en in juli 2021 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Sindsdien werk ik bij Klein & Wijs als oproepkracht. Al van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wil werken. Van de puurheid en eerlijkheid van kinderen word ik gelukkig. Ook vind ik het een eer om een deel uit te mogen maken van de opvoeding en ontwikkeling van het kind. Ik ben van mening dat een goede werksfeer onderling veel impact heeft op het welzijn en de ontwikkeling van het kind. Mede daarom heb ik ook voor Klein & Wijs gekozen.

IMG_5874 (2)_edited.jpg

Vacatures

Klein & Wijs werkt enkel met pedagogisch medewerkers die passie, affiniteit en enthousiasme hebben in het werken met het jonge kind. Uiteraard dienen zij in het bezit te zijn van een erkend en relevant diploma. 

 

Klein & Wijs werkt met medewerkers die zich met hart en ziel inzetten voor de veiligheid en ontwikkeling van uw kind. Medewerkers die aanvoelen wanneer uw baby zich onzeker voelt en bij wie ieder kind zich als vanzelf op zijn gemak voelt. Die ook op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op pedagogisch gebied en altijd bereid zijn hun kennis met u te delen en te luisteren naar uw vragen en wensen. Medewerkers die kiekeboe kunnen spelen maar ook weten hoe je een dreumes helpt zijn identiteit te ontwikkelen.

 

Kortom: Klein & Wijs werkt alleen met medewerkers die zowel een ‘lieve leidster’ zijn als een professional in de kinderopvang. 

Klein & Wijs is een kleinschalig, professioneel en informeel kinderdagverblijf in Tilburg met drie horizontale groepen waar kwaliteit in alle aspecten en gezelligheid voorop staan. Wij zijn een klein en hecht team en onze locatie bevindt zich in woonlandschap de Leyhoeve. Doordat wij met kleine groepen werken kunnen wij de rust en de aandacht bieden die zowel voor het kind, als voor de ouder, als voor jezelf erg prettig is. Wij hechten veel belang aan sfeer en dat ademt Klein & Wijs uit door de lichte en sfeervolle inrichting als wel door de wijze waarop we met elkaar omgaan.

 

Bij Klein & Wijs is een vacature ontstaan voor de functie van

                                              Leidinggevende A

                                                                   24-28 uur per week

 

In deze rol leidinggevende A ligt de nadruk op het operationeel leidinggeven aan het team. Je werkt hierbij actief samen met de eigenaresse van Klein & Wijs. Je ondersteunt, motiveert en stimuleert de pedagogische medewerkers bij het uitoefenen van hun functie. Daarnaast coördineer, ontwikkel en bewaak je de zorg- en dienstverlening van de locatie. Dit doe je met veel plezier en een warme zakelijkheid. Je volgt wet- en regelgeving zodat je weet wat er speelt en je ernaar kunt handelen en wanneer nodig spring je graag bij op de groep.

 

 

Dit ben jij

 • Je hebt een Hbo denk en werk niveau

 • Een pre is als je meerdere jaren leidinggevende ervaring hebt in de kinderopvang 

 • Je bent goed in samenwerken en verbinden

 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je werkt klantgericht

 • Je houdt het overzicht en je houdt van plannen en organiseren

 • Daadkracht: je durft knopen door te hakken en denkt in oplossingen. Juist ook wanneer iedereen om je heen een andere mening heeft

 • Je hebt een zelf reflecterend vermogen

 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en communiceert helder

 • Beschikt over goede coach-, management- en leiderschapsvaardigheden.

 

 

Klein & Wijs biedt

Een prettige, persoonlijke en warme informele werkomgeving in een kleinschalige organisatie waar de lijnen kort en efficiënt zijn. Je hebt de mogelijkheid om zaken naar je toe te trekken, inbreng van nieuwe ideeën wordt gewaardeerd. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de cao Kinderopvang en de functie is ingedeeld in schaal 9 (€2.913 – €3.930 op basis van 36 uur).

 

Herken jij jezelf in deze vacature? Reageer vandaag nog! Stuur je motivatie en CV naar: info@kleinwijs.com t.a.v. Daria Ghiani

Pedagogisch medewerker invalkracht

Klein & Wijs is op zoek naar een enthousiaste pedagogische medewerker die passie heeft om te werken met jonge kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ben jij iemand die zich met hart en ziel inzet voor de veiligheid en de ontwikkeling van het kind en voel jij aan wanneer een kind zich onzeker voelt en bij wie ieder kind zich als vanzelf op zijn gemak voelt? Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op pedagogisch gebied en ben je in staat echt te luisteren naar de vragen en de wensen van de ouders? Vind je het leuk om kiekeboe te kunnen spelen maar ook te weten hoe je een dreumes helpt zijn identiteit te ontwikkelen? Dan willen wij je graag ontmoeten!

Wie zijn wij?

Klein & Wijs is een kleinschalig professioneel en informeel kinderdagverblijf in Tilburg met drie groepen waar kwaliteit in alle aspecten en gezelligheid voorop staan. Wij zijn een klein en hecht team en onze locatie bevindt zich in woonlandschap de Leyhoeve. Doordat wij met kleine groepen werken kunnen wij de rust en de aandacht bieden die zowel voor het kind als voor de ouder als voor jezelf erg prettig is. Wij hechten veel belang aan sfeer en dat ademt Klein & Wijs uit door de lichte en sfeervolle inrichting als wel door de wijze waarop we met elkaar omgaan.

Wie wij zoeken

· Je hebt een relevante opleiding om werkzaam te zijn in de kinderopvang

· Je hebt een sensitieve en responsieve houding naar de kinderen toe

· Als collega beschik je over een pro-actieve en flexibele werkhouding

· Je bent in staat om de ontwikkeling van het kind te stimuleren

Wat we bieden

· Een informele en gezellige werksfeer

· Salaris conform cao Kinderopvang schaal 6, trede gebaseerd op relevante ervaringsjaren

· Pensioenopbouw conform cao Kinderopvang

· Vakantiegeld 8%

· Reiskostenvergoeding

Zie jij je zelf als die enthousiaste, vriendelijke, sociale en creatieve collega en lijkt het je leuk om ons team te versterken? Aarzel dan geen moment en solliciteer vandaag nog bij ons middels je CV en een korte motivatie. Wie weet tot ziens!

Soort dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk
Contractduur 6-12 maanden

Salaris: €2.177,00 - €2.964,00 per maand op fulltime basis

Aanvullende vergoedingen:

 • Overuren uitbetaald

 • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

 • Kerstpakket

 • Pensioen

 • Reiskostenvergoeding

Werkschema:

 • ma-vr

Opleiding:

 • MBO (Gewenst)

Licentie/certificaat:

 • VOG

 • EHBO diploma (Gewenst)