Pedagogisch team

Daria Ghiani
Daria Ghiani

HBO pedagoog en eigenaresse bij kinderdagverblijf Klein & Wijs. Inmiddels ruim tien jaar werkervaring in de kinderopvang, waar ik mijn eigen visie heb ontwikkeld en deze toepas bij Klein & Wijs. 

 

Mijn passie in het werken met kinderen is het zien groeien en het ontwikkelen van de kinderen, wetend dat je daar zelf een bijdrage aan hebt gehad. Vandaar dat mijn passie ook ligt bij de jonge leeftijd, bij deze doelgroep zie je letterlijk vlug een verandering in de ontwikkeling. Hier ligt mijn sterke kant, ik kijk gericht naar kinderen waardoor ik direct een verandering waarneem. Het observeren en vervolgens rapporteren is mijn kracht.  

 

IMG_1494.jpg
IMG_1856.jpg
Wiesje Cohen

Hoi! Mijn naam is Wiesje Cohen. Vanaf het prille begin (2016) maak ik deel uit van het Klein & Wijs team. Ik ben afgestudeerd aan de HBO opleiding Social Studies. Mijn hart ligt bij het werken met jonge kinderen. Ik vind het belangrijk om kinderen een plek te bieden waar ze zichzelf kunnen zijn, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik werk voornamelijk op de peutergroep, waar ik kinderen spelenderwijs voorbereid op het basisonderwijs. Daarnaast vervul ik de rol van assistent leidinggevende en pedagogisch coach. Naast mijn werkzaamheden bij Klein & Wijs ben ik ondertussen ook zelf mama van een prachtige dochter.

Steffie van der Schoof

Mijn naam is Steffie van der Schoof en ik werk sinds 2016 met veel plezier fulltime op de babygroep bij Klein&Wijs.
Ik heb een PABO-diploma maar ben al snel van het onderwijs naar de kinderopvang overgestapt omdat mijn affiniteit echt bij het jonge kind ligt. Ik vind het fijn om te zorgen en geniet van elke lach, elke knuffel en elke conversatie van en met de kinderen.
Naast het zorgen voor een leuke en fijne dag, vind ik het ook belangrijk om de kinderen (spelenderwijs) te ondersteunen in hun ontwikkeling.

image1 (1).jpeg
IMG_4248.jpg
Lisa Rutten

Hoi! Mijn naam is Lisa Rutten en ik ben sinds april 2018 werkzaam bij Klein & Wijs. Ik ben afgestudeerd aan de HBO opleiding Social Studies, maar ik kwam er al snel achter dat mijn passie ligt in het werken met jonge kinderen. De eigen identiteit en persoonlijkheid die kinderen op zo'n jonge leeftijd al ontwikkelen vind ik het mooist om te zien.. Het begeleiden van kinderen in deze belangrijke eerste levensjaren en hen stimuleren in hun ontwikkeling, vind ik erg leuk en bijzonder om te doen.  Ik vind het fijn om een veilige, gezellige plek te kunnen creëren voor kinderen, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. De leuke, grappige gesprekjes, de oneindige knuffels en de open en vrije blik van kinderen maken dat ik een onwijs leuke baan heb! 

Pleun Schepens

Hallo! Mijn naam is Pleun Schepens en ik werk sinds juli 2019 bij Klein & Wijs. Ik ben afgestudeerd aan een mbo-opleiding als gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 en onderwijsassistent. Mijn passie ligt bij het jonge kind. Ik werk met heel veel plezier bij Klein & Wijs. Naast deze baan volg ik een opleiding tot toegepast psycholoog. Ik ben
geïnteresseerd in het gedrag van kinderen en hun ontwikkeling. Tijdens mijn tijd bij Klein & Wijs probeer ik een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen en een veilige maar zeker ook gezellige sfeer te kunnen bieden waar de kinderen zich kunnen ontplooien. De voldoening die je krijgt van de kinderen in de vorm van knuffels, lachjes en leuke gesprekken maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga.

IMG_1861.jpg
IMG_7078.jpg
Laura Oosterbroek

Mijn naam is Laura Oosterbroek en werk sinds maart 2020 bij Klein & Wijs. Ik ben sinds januari 2016 moeder van een zoon en woon samen met mijn partner in Dongen. Sinds 2012 ben ik werkzaam geweest op verschillende kinderdagverblijven in Tilburg e.o. Hierdoor veel ervaringen op mogen doen. Naast het zorgen voor een fijne dag, vind ik het belangrijk de kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling en help graag bij het opbouwen van het zelfvertrouwen. “help mij, zodat ik het zelf kan” is dan ook een uitgangspunt waar ik graag mee werk.

Nicole van der Aa

Hoi! Mijn naam is Nicole van der Aa en vanaf mei 2020 ben ik werkzaam bij Klein & Wijs. In 2013 heb ik mijn hbo-opleiding pedagogiek afgerond. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang en als gezinsbegeleider spel thuis. Nadat ik een poos wat anders heb gedaan is het voor mij weer tijd terug te keren naar mijn pedagogische basis. Mijn hart ligt namelijk nog steeds bij het werken met kinderen. 

 

Mijn visie is dat ieder kind uniek is en daardoor verschillende talenten kan ontwikkelen. Ik vind het leuk om aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind en een ruimte te creëren waarin iedereen kan leren. Een van mijn krachten is het bedenken van creatieve activiteiten. 

_edited.jpg
IMG_8469.jpg
Vera van Asseldonk

Hi! Mijn naam is Vera van Asseldonk, 23 jaar en vanaf mei 2020 werk ik bij Klein & Wijs. Na mijn HBO studie Pedagogiek wist ik dat ik het liefst in de kinderopvang ging werken vanwege het directe contact met deze jonge doelgroep. Van nature neem ik een rustige en observerende houding aan waardoor ik makkelijker bij de interesses en de leefwereld van het individuele kind aansluit en ik geniet ervan om de ontwikkeling van een kind op een creatieve en fijne manier te stimuleren en mee te maken.

Floor Smulders

Hoi! Ik ben Floor Smulders en vanaf april 2021 werkzaam bij Klein & Wijs. Ik ben 28 jaar en woon in Tilburg. Naast mijn werk in de kinderopvang volg ik de opleiding tot leraar basisonderwijs. 

Allebei doe ik met veel plezier. Ik vind alle leeftijden en ontwikkelingsfasen van een kind interessant, van baby tot tiener. Kinderen zien ontdekken, leren, ontwikkelen en groeien geeft mij voldoening en energie. Ik ben nieuwsgierig naar wat kinderen drijft en wat hun talenten zijn.  

Het welzijn van kinderen staat bij mij voorop. Ik kijk naar wat een kind nodig heeft en vind het belangrijk dat het zich veilig en vertrouwd voelt. Als een kind zich op zijn gemak voelt zal het zich ook optimaal kunnen ontwikkelen. Ik hoop daar met mijn rustige en positieve instelling een bijdrage aan te leveren.  

IMG_1945_edited.jpg
IMG_2139_edited.jpg
Kim Kelderman

Hoi! Ik ben Kim Kelderman, 21 jaar oud. Ik woon al mijn hele leven in Tilburg. In augustus heb ik de HBO opleiding Pedagogiek met veel plezier afgerond. Van jongs af aan vond ik het al leuk om met de ontwikkeling van kinderen bezig te zijn. Ieder kind is uniek. Ik denk graag in mogelijkheden en heb oog voor ieders kwaliteiten. Graag luister ik aandachtig naar het kind zodat het kind zich gehoord voelt. Mijn affiniteit ligt bij het jonge kind. Onderdeel zijn van het opgroeien van een kind vind ik super. 

Vanaf april 2021 ben ik binnen Klein & Wijs werkzaam als oproepkracht.

Vacatures

Klein & Wijs werkt enkel met pedagogisch medewerkers die passie, affiniteit en enthousiasme hebben in het werken met het jonge kind. Uiteraard dienen zij in het bezit te zijn van een erkend en relevant diploma. 

 

Klein & Wijs werkt met medewerkers die zich met hart en ziel inzetten voor de veiligheid en ontwikkeling van uw kind. Medewerkers die aanvoelen wanneer uw baby zich onzeker voelt en bij wie ieder kind zich als vanzelf op zijn gemak voelt. Die ook op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op pedagogisch gebied en altijd bereid zijn hun kennis met u te delen en te luisteren naar uw vragen en wensen. Medewerkers die kiekeboe kunnen spelen maar ook weten hoe je een dreumes helpt zijn identiteit te ontwikkelen.

 

Kortom: Klein & Wijs werkt alleen met medewerkers die zowel een ‘lieve leidster’ zijn als een professional in de kinderopvang. 

Chantal van den Hout

Hoi! Mijn naam is Chantal van den Hout en ik ben 21 jaar oud. Ik ben bij Klein & Wijs begonnen als stagiaire en in juli 2021 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Sindsdien werk ik bij Klein & Wijs als oproepkracht. Al van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wil werken. Van de puurheid en eerlijkheid van kinderen word ik gelukkig. Ook vind ik het een eer om een deel uit te mogen maken van de opvoeding en ontwikkeling van het kind. Ik ben van mening dat een goede werksfeer onderling veel impact heeft op het welzijn en de ontwikkeling van het kind. Mede daarom heb ik ook voor Klein & Wijs gekozen.

IMG_5874 (2)_edited.jpg